הסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

21/06/2011 | 11:27 | מאת: גל

שלום רב אני בת 20, לפני כשנה+ ירדתי כ-40 ק"ג ונשאר לי בהמון מקומות בגוף עודף עור בצורה לא יפה בכלל. אני מבקשת לדעת פרטים לגבי הסרת עור עודף, אם בכלל זהו הטיפול שאני צריכה על מנת שהעור שלי יהיה מתוח בהתאם לצורת הגוף הנוכחי. תודה גל

גל שלום רב, מזל טוב על הירידה הנהדרת במשקל! הווצרות עודפי עור הינה בעיה מוכרת והטיפול בה אינו באמצעות ספורט, שאיבת שומן או פעולות אחרות. הטיפול הנכון הנו באמצעות ניתוחים מיוחדים המיועדים לעיצוב הגוף, בהם יוסרו עודפי העור וישוחזרו האזורים השונים בצורה האסתטית האפשרית. מדובר בתחום ניתוחים חדש יחסית בכירורגיה פלסטית ואני ממליצה שתפני למנתחים המבצעים ניתוחים רבים מסוג זה, בשל מורכבותם. נשמח לייעץ לך במרפאה לעיצוב הגוף לאחר ירידה במשקל, במרכז הרפואי אסף הרופא, אנא פני ליעוץ בטלפון 057-2005000 ואשמח לראותך בהקדם, שבת שלום

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור