עיצוב פלג גוף תחתון ועליון

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

14/06/2011 | 20:57 | מאת: דורין

שלום דר' פרידמן, האם ניתן לבצע באותו הניתוח מתיחת בטן (+שאיבת שומן מהבטן והירכיים בהנחה שלא עולה על 4-5 ליטרים) יחד עם מתיחת ירכיים (או הסרת עודפי עור). לאחר ירידה של 40 קג' כך שלוודאי ישנם עודפים. בת 26. האם ניתן לשלב יחד עם הרמת חזה? או שמא מדובר ביותר מידי פרוצדורות לפעם אחת? תודה,

שלום דורין, ניתן לבצע שלובים של אזורים שונים, בתלות במשך הניתוח הצפוי, ומצבך הבריאותי. אנא הגיעי לבדיקה על מנת שאוכל להתרשם מהיקף הניתוח והאם ניתן לשלב הרמת חזה. צלצלי בבקשה לירדנה 057-2005000

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור