שלום רב

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

28/05/2011 | 14:16 | מאת: פוסט בריאטרית

אני שנה וקצת אחרי שרוול ואחרי ירידה של כ-55 ק''ג. יש לי עודף עור ניכר בבטן והיא ממש רופפת כסינר... הפופיק ענק וכל הזמן יש לי גירויים מתחת לבטן הזאת..יתרה מכך, הפות שלי מאוד שומני, ממש גוש שלא יורד כלל. הטוסיק שלי נורא קטן אבל גם בגב יש עודפי עור. הידיים פחות מטרידות אותי. יותר הבטן הפות והירכיים. ברצוני לשאול האם יש השתתפות קופ''ח כללית בניתוחים פלסטיים פוסט בריאטריים? איך הפרוצדורה עובדת? אני בת 24 ומעולם לא היתי בהריון אבל אני כן רוצה ילדים... מה צריך לעשות? תודה

שלום לך, את מתארת מצב של עודפי עור מרשימים לאחר ירידה נכרת במשקל. הקופה תאשר לך ניתוח אם תשתכע שקיימת בעיה רפואית עקב עודפי העור, כמו דלקות חוזרות תחתיהם. זה יכול להיות מתועד ברישומי הרופא המטפל ובחוות דעת של רופא עור למשל. בנוסף, אם ישנה המלצת פסיכיאטר, גם זה יכול להואיל. בשל סבלך אני ממליצה לך לעבור ניתוח מתיחת בטן כעת ולא להמתין עד לאחר הלידות. אנא צלצלי למרפאתי באסף הרופא ונקבע לך פגישת ייעוץ. ירדנה- 057-2005000

10/06/2011 | 23:32 | מאת: נורית

אני אחרי מעקף קיבה שנה ו-9 חודשים + מתיחת בטן אחרי 9 חודשים, נותחתי ע"י ד"ר טלי פרידמן ומאוד מרוצה. הוסיף שיש לך יתרון שאת בכללית. הפרוצדורה בקופה חולים כללית יותר פשוטה. מה לעשות??? לפנות לרופא עור שיראה שאת פורחת (מתחת לכפלי העור ושפשופים בירכיים הפנימיות) ושימליץ על אופציה ניתוחי לפיתרון הבעיה במקביל לגשת לרופא מוחה למתיחת עור שימליץ על טיפול. להוציא סיכום רפואי מרופא המשפחה (זה יכול להספיק יחד עם זאת כל המלצה יכולה לעזור... אפילו מכתב משלך על הקושי הרגשי אינטימי ועוד...) יש יתרון להגעה לרופא מומחה לעיצוב הגוף לאחר ירידה במשקל היא עם העינים המקצועיות שלה תוכל לעזור לך להחליט גם אם מיצית את הירידה במשקל... שלרובנו (אלו שהיו מאוד שמנים וירדו במשקל) נראה תמיד שאפשר עוד לרדת. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול. נורית.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור