שאיבת שומן בהרדמה מקומית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

11/05/2011 | 15:56 | מאת: עינת

אני בת 47, למודת ניסיון בדיאטות מכל המגוון האפשרי. בשנים האחרונות אני לא מצליחה לרדת במשקל הממוקד בעיקר בבטן. כרגע אני עם עדף משקל של 10-13 ק"ג. האם השיטה מתאימה לי ? מה הסיכונים?

שלום עינת, נשקול שיבת שומן בבטן אם אכן מדובר במצבורי שומן תחת העור, אך גם אם אין מצב של עור עודף. עור עודף אינו מתכווץ, ואם קיים, הפעולה המומלצת הנה מתיחת בטן יחד עם שאיבת השומן שתחתיו. אם משקלך יציב ולא מדובר בהשמנה כללית, אלה בעודף שומן בדופן הבטן את עשויה בהחלט להרוויח מהשאיבה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור