מתיחת זרועות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

08/05/2011 | 11:38 | מאת: לירז

שלום רב, בשנתיים האחרונות ירדתי בערך 20 ק"ג. אני מאוד מרוצה כרגע ממשקלי ומה שמציק לי בעיקר אלו הזרועות, הייתי אצל כמה רופאים בייעוץ לגבי הנושא אך הם נסו להוריד אותי מהעניין ואמרו שאלו לא נתוחים נפוצים והצלקת שנותרת היא מאוד משמעותית. מהי דעתך בעניין והאם זה באמת ניתוח כ"כ מסובך ולא נפוץ? תודה לירז

שלום לירז, ניתוח מתיחת זרועות עשוי להיות בעיתי באם מבוצע ע"י מנתח לא מנוסה בסוג הניתוחים הספציפי. בניתוח מוסר עודף עור לאורך הזרוע לרוב, ונותרת צלקת באספקט הפנימי של הזרוע, אשר באם ממוקמת במקום הנכון, לא תראה בתנועות רגילות של הזרוע. הצלקת גם מתבהרת עם הזמן. זה אחד הניתוחים שהפכו למקובלים ונפוצים בשנים האחרונות, ורק כדי לעניינך בקצת סטטסטיקה, על פי נתוני האגוד האמריקאי לכרורגיה אסתטית, שכיחות הניתוח עלתה ב-4000 אחוזים בין שנת 2000 ל-2007! בדומה לניתוחים אחרים להסרת עודפי עור, אני ממליצה להתייעץ עם מומחים בתחום אשר מבצעים ניתוחים רבים מאותו הסוג. בהצלחה!

11/06/2011 | 00:07 | מאת: נורית

הכוונה לתנועה של המלחייה שמרקידה את האזור... משחר נעורינו מה שאנו יודעים אנו גם אוהבים... תזכרי בבית הספר תראי שאת המקצועות שהיית טובה בהם גם מאוד אהבת... אפילו בתנ"ך בספר עמוס (פרק ג' אם אני לא טועה) כתוב: "רק אתכם ידעתי מכל משפחות..." וכאן המשמעותי שה' אומר לבני ישראל שאתם הוא אוהב... (ידע במשקל אהב) בקיצור מי שאומר לך תשובה כזאת את צריכה להגיד לו תודה שהוא לא סיבך אותך. ממליצה לך ללכת למי שיודע לנתח את האזור כי הוא אזור בעיתי יש בבית השחי את בלוטות הלימפה ועוד... שכדי מאוד שלא יהיו בעיות... בקשי לראות תוצאות אצל אחרים... אל תרגישי לא נוח זה נהוג... ואז מהר מאוד תגלי שמי שלא בעד ניתוח כזה או אחר הוא גם לא טוב בו. נורית.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור