מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

08/05/2011 | 11:00 | מאת: עדי

שלום דר' פרידמן שמי עדי ואני לאחר 2 לידות בניתוח קיסרי, אמנם חזרתי למשקלי לפני ההריון אך נותרתי עם בטן שאני לא מצליחה להפתר ממנה, לא ע"י דיאטה ולא עם ספורט. בנוסף ישנם סימני מתיחה לאורך הבטן. האם ניתן לפתור זאת באמצעות מתיחה? האם מנתחים דרך אותה הצלקת של הניתוח הקיסרי? אודה לתשובתך. עדי

שלום עדי, את מתארת מצב של בטן רפויה או בולטת לאחר לידות. הדבר נגרם עקב עור עודף שלעיתים נותר בשפולי הבטן, עקב חולשת שרירי דופן הבטן או עקב הצטברות שומן לעיתים תחת העור... לעיתים מגיעות אלי נשים הפעילות מבחינה גופנית, אפילו ספורטאיות, ללא עודף עור או שומן, אפילו רזות מאוד, אך מציגות בליטה של הבטן. זה מצב הקרוי דיאסטזיס, ונוצר עקב התרחקות בין השרירים עקב חולשה של החיתולית\הרקמה המחברת בניהם. הפתרון הנו מתיחת בטן. בניתוח זה מוצמדים בחזרה שרירי הבטן ועודפי עור ושומן מוסרים.סמני המתיחה המופיעים בעור הבטן כתוצאה מהריונות לרוב נמצאים בשפולי או מרכז הבטן וניתנים להסרה חלקית או מלאה באמצעות הניתוח. צלקת הניתוח הקיסרי מוסרת בניתוח והצלקת החדשה הדקה מוסתרת מתחת לתחתונים. את מוזמנת להגיע לייעוץ 050-7755393, חג שמח

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור