שאיבת שומן מהמותניים לפני הריון

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

07/04/2011 | 09:01 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 27, רזה למדי, אבל יש לי הצטברויות שומן במותניים שמפריעות לי מאד. אני מעוניינת לעבור שאיבת שומן במותניים בהרדמה מקומית, אך אני מתכננת להיכנס להריון וחשבתי שעדיף לדחות את זה לאחרי הלידה. העניין הוא שכבר שנה וחצי אני לא מצליחה להיכנס להריון וזה נדחה ונדחה. שאלתי היא האם כדאי לי לעבור שאיבה במותניים בשלב זה, וכמה זמן אחרי הניתוח הגוף יחלים מספיק בשביל שאוכל להמשיך בניסיונות להיכנס להריון?

שלום מיכל, ההחלמה משאיבת שומן באזור שציינת מהירה מאוד,עניין של מספר שבועות. הפעולה יכולה להתבצע גם בהרדמה מקומית. ניתן לעבור את הניתוח לפני או אחרי ההריון, ובכל מקרה, מומלץ לשמור על תזונה נכונה ופעילות גופנית במהלך ההריון על מנת להמנע מהשמנה מוגזמת.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור