שלום לך

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

20/02/2011 | 00:21 | מאת: יגל

רציתי לדעת כמה עולה בערך ניתוח למתיחת עור בכל הגוף.... בטן כתפיים ידיים רגליים גב הכל חוץ מהראש כמובן...

שלום יגל, אני בהחלט ממליצה שתגיע לייעוץ. אני מבינה את קוצר הרוח, אולם המחירים של הניתוחים משתנים על פי מורכבות הבעיה, ובהתאם למספר הניתוחים הדרוש, מספר האזורים הדורשים תיקון ואורך הניתוחים הצפויים. לפיכך, המחיר אינו קבוע וימסר לך רק בעיצומה של הבדיקה. אשמח לראותך במרפאתי לייעוץ. במידה והנך מעוניין אנא פנה לטלפון 050-7755393, להיתראות

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור