מתיחת עור הקרקפת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

16/02/2011 | 10:47 | מאת: מישו

שאלה קצת מוזרה אך אשמח לתשובה השאלה שלי היא כזאת.האם קיים שומן בראש עצמו היכן שגדל השיער? כי יש משהו שמפריע לי קצת,בצידי הראש ממש מעל האוזניים העור שלי רפוי כזה שם ועם אני תופס עם היד זה ממש כמו כפל של עור שומני..וזה משנה לי את צורת הראש(כמו 2 בליטות בצדדים) ועושה את צורת הראש עגולה ולא יפה..אבל שאני מותח מאחורה את העור טיפה טיפה עם היד זה ניראה ממש יפה ולא עגול השאלה שלי אם אפשר לעשות איזה משו בעניין הזה לימתוח שם או משהו .תודה רבה

שלום לך, אתה מתאר תופעה סמטרית לדבריך, של עור או עור ושומן עודפים בקרקפת. על מנת להעריך האם מדובר בהצטברות רק של שומן או בקפל עור, צריך כמובן לבדוק אותך, אולם בעיות אלו ניתן לפתור באמצעות ניתוח פשוט קרוב לודאי. אין קשר למשקל הגוף לבין תופעות אלו

18/02/2011 | 17:22 | מאת: תודה

תודה על התשובה.. והאמת שזה לא משהו חריג,זה לא קפל של עור..פשוט אם אני תופס את האזור עם היד אז נהיה קפל..אבל אני בטוח שזה שומן ולא צורת הראש..כי כשאני מותח את זה טיפה אז זה ניראה בסדר גמור. אם את אומרת שאפשר לסדר אז אפשר לדעת למי אני צריך לפנות? אם את יכולה לעזור לי אז אני ישמח שתשאירי לי פרטים.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור