לא מקבלת תשובות !!!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

08/01/2011 | 13:45 | מאת: אתי

לאחר ירידה גדולה במשקל נשארתי עם עור נפול חזה נפול מאודדד יש לי פריחות אדמומית וריח לא נעים סביב הטבור, נכנסתי לדיכאונות בגלל שאין לי זוגיות מזה כ6 שנים בגלל הבושה של המראה,נאמר לי שמגיע לי ניתוח אחד בחינם לאחר ניתוח הטבעת פניתי ל2 רופאים מטעם קופ"ח כללית אחד רצה שאבוא למרפאה פרטית שלו ולשלם והשני אמר יזמנו אותי לוועדה עד היום עברה חצי שנה ועדיין אומרים לי להמתין, ונשלחתי על ידי הרופא המטפל אך המנתחים רושמים שהגעתי באופן פרטי עצמאי ומודיעים לי כי הניתוח לא נכלל בסל אלא אם אני עוברת את הוועדה אני גם על סף משבר נפשי עזרוווווו לי לפתור את הבעיה הזו שנמשכת שנה... פנו אליי מאתר כללית לאחר פירסום המודעה הראשונה ששלחתי פה באתר דומני ב18.12 וב 21.12 הכללית פנו אליי במייל שקיבלו דרך האתר ביקשו שאמלא טופס ויעשו מאמצים לעזור מילאתי טופס ושלחתי חזרה ועד היום אף אחד לא חוזר למרות שאמרו 2ימי עסקים עברו 20 יום מאז ..לי נראה כמו זלזול

שלום אתי אנא פני למרפאתו בבית חולים אסף הרופא צלצלי בבקשה לירדנה 0577-2005000 אנסה לסייע לך תודה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור