מתיחת בטן לפני לידות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

21/12/2010 | 21:53 | מאת: שירלי

יש לי עודף משקל של בערך 15 ק"ג מקסימום.. אולי 10 אני צעירה לפני לידות בת 27 וחושבת לעבור מתיחת בטן עקב ירידה במשקל של 35 ק"ג. העור של הבטן לא התכווץ ולא נראה טוב אשמח לדבר עם בנות שעשו מתיחה בסביבות הגיל שלי ולשמוע חוות דעת אם היה שווה לעשות או לא? ורקע על תקופת ההחלמה מחכה לתגובות תודה

שלום שירלי, את מתארת בעיה שכיחה של עודפי עור בשפולי הבטן לאחר ירידה נכרת במשקל. המלצתי הנה קודם כל שתשלימי את תהליך הירידה במשקל. אז גופך יהיה במשקלו הנמוך ביותר ומוכן לניתוח. במצב של עודפי עור משמעותיים, והריון עתידי היפותטי, אני ממליצה לבצע את הניתוח, בתנאי שעודפי עור אלו אכן מפריעים למטופל. אנא צלצלי למזכירתי ותקשר אותך עם מטופלות לאחר ניתוח מתיחת בטן,ירדנה 057-2005000 שבת שלום, טלי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור