עור עודף?שומן? מה לעשות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

26/07/2020 | 14:05 | מאת: ירדן

היי כבר במהלך כמה שנים במרדף אחר המשקל שלי אני רזה עם שומן/עור עודף שמפריע לי מאוד במיוחד באזור הבטן והצדדים לא יודע אם זה עור או שומן אך זה מטריד אותי מאוד והייתי רוצה לקבל חוות דעת מה לדעתכם כדאי לעשות כיום נמצא בתוכנית אימונים וחיטוב , כך שלפי המאמן זה אמור לרדת , לשעתי זה עור עודף האם צודק?

26/07/2020 | 14:07 | מאת: ירדן

סרטון

26/07/2020 | 14:08 | מאת: ירדן

סרטון

היי ירדן, אתה מוזמן להשאיר מספר טלפון ונחזור אליך לקביעת ייעוץ, על מנת שנוכל לתת לך את ההכוונה המתאימה ביותר . בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור