במענה לתגובתך

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

11/11/2010 | 06:48 | מאת: ליאת

טלי שלום ותודה על תגובתך. לשמחתי אינני סובלת כלל מפריחות ודלקות תחת קפל העור. האם זה הופך אותי ל"לא מועמדת"? אני שייכת לקופ"ח כללית. האם יש באפשרותך להעביר את הטפסים במייל? אני גרה מאוד רחוק (איזור בית שאן) וחבל לי לנסוע רק כדי לקבל ניירת. במידה שועדת של הכללית תמצא אותי מועמדת לניתוח על חשבון כמובן שאקבע תור ואבוא אליך לייעוץ. תודה רבה. איילת.

על מנת להמליץ לך על ניתוח תצטרכי להגיע לבדיקה. לא ניתן לתת חוות דעת ללא בדיקתך. את מוזמנת להתקשר לירדנה 057-2005000

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור