בקשה קטנה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

08/11/2010 | 10:50 | מאת: לילך

לום שמי לילך ואני מתנדבת בארגון העושה ניתוחים לחיות רחוב, חתולים וכלבים, ללא עלות. אנו רוצים להקים מרפאה שתתן מענה לחיות מחמד שאין מי שיטפל בהם או לבעלי של בעלי חיים שהינם מעטי יכולת. אודה לכם על מתן איפורמציה היכן ניתן לרכות ציוד יד שנייה מבתי חולים, לפני שהציוד מגיע למאכרים והמחירים קופצים. אנו זקוקים בדחיפות למכשיר הרדמה, שולחן ניתוחים קטן, מכשיר רנטגן שיכול להתאים לבעלי חיים, מכונה לאינפוזיה, תרומות של כלי ניתוח משומשים וחוטים פגי תוקף שממיילא פוסלים אותם וזורקים לפח, כל מני רופאים מנתחים פוסלים כלים אלו ויכולים לתרום אנא הקדישו כמה דקות מזמנכם וכמה שיחות טלפון למחלקות תחזוקה בבתי חולים , או העבירו אימייל זה לרופאים רלוונטים כדי לעזור לנו ולעזור לכלבים וחתולים שברחוב תודה לילך אימייל [email protected] 054.3086775

שלום לילך, כל הכבוד על היוזמה המבורכת. אברר עבורך עם מי תוכלי לקדם את הנושא בבית חולים אסף הרופא.בהצלחה!

11/11/2010 | 14:08 | מאת: לילך

תודה רבה על עזרתך :) לילך

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור