מתיחות בידיים וברגליים..

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

27/02/2019 | 09:34 | מאת: א.ק

אני בת 65 ובשנה האחרונה ירדתי 35 קג. נשארו לי עודפי עור בידיים וברגלים. הבנתי שברגלים הניתוח מאוד מסובך. רציתי לדעת לגבי הצלקת שתישאר בזרועות ?

שלום לך, ניתוח להסרת עודפי עור ושומן בידיים וברגליים הנו ניתוח מתקדם שתוצאותיו הנן מצויינות. חלק בלתי נפרד מהניתוח הנה הצלקת הניתוחית הקבועה, בה ניתן לטפל כדי למכסם תוצאות. הניתוחים הללו הנם הטיפול המקובל היום בבעיית עודפי העור, הנם בטוחים, ותוצאותיהן מצויינות כשמבוצעים עי מנתחים מנוסים בתחום זה. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור