עזרה דחופה בהולה באיתור רופא

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

24/10/2010 | 18:40 | מאת: שריפיאן ריקי

תאריך:23/10/2010שעה:18:3123/10/10 שלום רב, אחין שלי נולד לפני 9 ימים והרופאים אומרים כי הוא סובל מהמנגיומה PORT WINE , VASCULAR, MALFORMATINO,VENOSE,CAPILLARY,LYMPHATIC MALFORMATINOHS אנחנו ממתינים לבדיקת MRI קיים הבדל גדול בין רגל לרגל וגם נפיחות רבה אשר נועלת את אצבעות הרגלים וגם אודם סגול כחול שמתחיל ממחצית העקוז ועד סוף הרגל, אבקש לדעת יותר אינפורמציה על המקרא הנ"ל אם יש ברשותכם מידע. אבקש את עזרתכם באיתור רופא מחו"ל ורופא בארץ וגם פלסטקאי הכי טוב שיש בהקדם האפשרי. ניתן השיג אותי בנייד 0523-885785 24 שעות ביממה או פקס 03-6510233 או מייל [email protected]לטיפולכם הדחוף אודה. תודה מראש ריקי

הי ריקי, אם עדין לא קיבלת תשובה, צלצלי אלי מחר בבקשה ד"ר פרידמן

28/10/2010 | 08:15 | מאת: ריקי שריפיאן

לד"ר פרידמן שלום תודה על התשובה אבל איך אני יכולה להשיג אותך אבקש אם תוכלי לרשום לי את מספרי הטלפון בהם ניתן לשוחח איתך אני מודה לך מראש תודה רבה ריקי

28/10/2010 | 08:15 | מאת: ריקי שריפיאן

לד"ר פרידמן שלום תודה על התשובה אבל איך אני יכולה להשיג אותך אבקש אם תוכלי לרשום לי את מספרי הטלפון בהם ניתן לשוחח איתך אני מודה לך מראש תודה רבה ריקי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור