ניתוח צלוליט

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

19/10/2010 | 18:54 | מאת: ניצה

אני בת 53, בעלת משקל עודף, 1.54, משקל 78, למי עלי לפנות האם אני סובלת מצלוליטיס ועקב הריונות וניתוחים קיסריים (2) יש לי כפל בבטן שאסטתית מאוד מפריע לי והאם אפשר לנתח? אני חברת קופ'ח מכבי. תודה.

שלום ניצה, לאחר הריונות נותר לעיתים עודף ער בשפולי הבטן, אותו ניתן להסיר בניתוח שנקרא מתיחת בטן. על פי הנתונים שכתבת, את סובלת מהשמנת יתר, ואני ממליצה שתרדי במשקל קודם לבצוע הניתוח. אני אשמח להשלים את הייעוץ אם תגיעי למרפאתי. דרך מכבי תוכלי לקבל הנחה במסגרת "מכבי אסתטיקה".בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור