הסרת עודפי עור מאזור הישבן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

07/03/2017 | 13:08 | מאת: מנותחת שרוול

היי אני בת 27 לפני כ3 שנים עברתי שרוול קיבה עוד לפני שעברתי סבלתי מפטרייה ופצעים באיזור הישבן אני ירדתי יפה עם שילוב ספורט ותזונה הבעיה שנשאר עור עודף ונהיה לי פצעים גירודים וגם עצם הזנב כואב ממש איך אוכל לקבל את הניתוח ללא עלות או עם השתתפות עצמית ואיזה פסיכיאטר נותן את ההמלצה? תודה רבה

שלום לך, במצב שאת מתארת קיימים עודפי עור ודלקות באזור הישבן עקב עודפי עור גדולים. הכאבים בעצם הישבן נובעים מהדקקות הרקמה שם, ומשתפרים לרוב לאחר הניתוח. הייתי מציעה לך לפנות לבדיקת רופא עור וכירורג פלסטי אשר סביר שימליצו על הסרת עודפי העור במסגרת בית חולים ציבורי. בהצלחה (:

17/03/2017 | 11:58 | מאת: הסרת עודפי עור בת 27

תודה רבה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור