הסרת עודפי עור - שיטה אלטרנטיבית?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

04/10/2010 | 13:08 | מאת: אסטטית

שלום, אני קטנת מידות. בת 42. גובה 1.50 במשך שנים רבות עד שנות השלושים המאוחרות (37, לערך) משקלי היה כ- 45 ק"ג. מאז עליתי בהדרגה ובהתמדה. הגעתי למשקל 57 ק"ג, משקל הגבוה מאד, לגישתי, למבנה גופי הקטן. עשיתי דיאטה בה הפחמימות כמעט לא היו קיימות בתפריט היומי. והשלתי מעלי תוך 4 חודשים 7 ק"ג. משקלי כעת 50 ק"ג.ואני סברוה שעלי להשיל עוד כ- 3 ק"ג. כבר עתה אני מבחינה בעודפי עור מכוערים בשיפולי הבטן ובירכיים הפנימיות ובשדיים (שצנחו). שאלתי: האם לפי התיאור לעיל, לא יהיה מנוס אלא מהסרתם באמצעות ניתוח בלבד? או שישנה דרך אלטרנטיבית להאצת /לריענון/להגמשת העור והתכווצותו? אודה לתשובתכם

04/10/2010 | 13:19 | מאת: אסטטית

רק אדגיש, כל השנים הייתה לי בטן מתוחה ושטוחה, גם לאחר הלידות (6) שעברתי.

שלום לך, שינויים משמעותיים במשקל, במיוחד כאשר גילנו עולה,וקצב הירידה מהיר יחסית, עלולים לגרום למראה עור רפוי הנראה כקפלים, בבטן, בירכיים פנימיות ובמקומות אחרים.השדיים יהיו צנוחים ולעיתים ריקים. זאת משום שיכולת העור להתכווץ מוגבלת. על פי תאורך נראה שהטיפול המתאים לעיצוב דופן הבטן הנו באמצעות מתיחת בטן. הסרת העור בירכיים תתבצע באמצעות ניתוח עיצוב ירכיים פנימיות. את השדיים ניתן להרים ואף להגדיל אם יש צורך.בברכה, ד"ר טלי פרידמן

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור