אחרי מתיחת ירכיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור

03/10/2010 | 17:05 | מאת: טל

שלום לך, חודש וחצי אחרי מתיחת ירכיים (צלקות מהמפשעה עד הברך) וירך אחת בעייתית במיוחד שיוצרת מוקדי הפרשות דמיות-סרוטיות-שומניות מבין התפרים. הטיפול כרגע הוא ע"י סינטומיצין, חבישות, גרביים אלסטיות ואנטיביוטיקה (בשל זיהום ראשוני כשבוע לאחר המתיחה). 1. האם התופעה ידועה ? 2. כמה זמן היא עלולה להימשך ? 3. האם אין עדיפות לניתוח אשר יבוצע בו ניקוז פנימי כללי אשר יביא את הפתרון המיוחל למצב ? 4. האם חוץ מהטיפול האמור ניתן לעשות דבר נוסף לזירוז ההחלמה ? 5. האם קלטוסטט (המופק מאצות ים) שיונח על ה"חור" יכול להועיל ? 6. האם דבש יכול לזרז ריפוי ? אשמח לאבחנתך המקצועית. בברכה, טל.

שלום טל, משום שלא אני ניתחתי אותך, ועם כל הרצון לסייע, אני מבקשת שתפני למנתח שלך להמשך טיפול. אני מניחה שהנו בעל נסיון בניתוחים אלו ויוכל לסייע ולהסביר לך מה מקור הבעיה שציינת. באם בכל זאת תרצי את חוות דעתי אבקש ממך לפנות למרפאה לניתוחים לעיצוב הגוף במרכז הרפואי אסף הרופא 08-9778247. אני מאחלת לך החלמה מהירה!

05/10/2010 | 00:26 | מאת: טל

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים להסרת עודפי עור