אחי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

13/03/2010 | 16:37 | מאת: גדי

אחי,עם נכות נפשית של 70% נפגע בתאונת דרכים לפני שנתיים.כל השנים לא טופל עי שום גורם.לאחר התאונה קיבל מסמך מהפסיכיאטר של המוסד השיקומי שהוא צריך השגחה וליווי וממליץ על אפוט'.אחי צלול ומבין. עו'ד של התביעה החתים אותו על תצהיר שהוא לא מעוניין באפוט' למרות שהמכתב הרפואי של הפסיכיאטר נמסר לו.האם הוא רשאי לעשות זאת?

שלום לך, שאלתך היא האם לעורך דין מותר לעשות שימוש במסמך רפואי הינה שאלה משפטית. אנא פנה לעורך דין בנושא

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית