מהי עלות מבחנים פסיכולוגיים?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

07/03/2010 | 01:14 | מאת: שי

שלום, בנוסף רציתי לדעת מהי עלות מבחנים פסיכולוגיים? בברכה, שי

שלום, עלות חוות דעת תלויה באילו מבחנים מדובר וכמה מהן צריך לבצע (האם מדובר בכל סידרת המבחנים או רק בחלקם). בכל מקרה מדובר בעלות של כמה אלפי שקלים. הדבר גם תלוי במקצועיות של מי עורך אותם, האם מדובר באיש מקצוע שנמצא בצוות רב מקצועי בו אנשי צוות נוספים יכולים לעבור על התוצאות (זה פרמטר שמשנה באופן משמעותי את עלות חוות הדעת), האם מדובר במבחנים עבור מבוגר או עבור ילד וכדומה.

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית