סיזכרופניה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

06/03/2010 | 14:02 | מאת: ריקי

שבת שלום בני חולה בסיזכופניה ולא נטל את כדורי הזיפרציה למחלתו בקביעות ואחרי תקופה הפסיק לחלוטין מכיוון שכך מצבו החל להידרדר כשזה מיתבטא בהיתנהגות הזויה ומבולבלת מחשבות שווא שרוצים ליפגוע בו או להרע לו או לסמם אותו ושפלוני אלמוני לא מאפשר לו לארגן את עתידו כל זאת לוווה בחוסר שקט מצידו ושהגיעו למצב אבסורדי כמו תיגלחת הראש החזה והרגלייים ועם איני טועה גם את בית השחי כל זאת ועוד גם להיתהלך מידי פעם רק עם תחתוניו בלבד כשיש לא מעט אנשים בבית יש בו מן כעס לא מובן ללא כל סיבה הניראית לעין בני בן 20פלוס עד 120 שנה ומאוד חורה לי וכואב לי ליראותו במצבו ומאוד מאוד מאוד רוצה לעזור לו אבל איני יודעת איך שאלותייי הן איך ניקראית המחלה שפתאום היתפרצה עליו והסימפטומים שנילוווו לכך והאם בתוך כך הוא מבין את מצבו ויכול להבחין בין טוב לרע ובין מותר לאסור האם במצב כזה הוא יכול לישלוט על מעשיו או שהוא במצב קשה שמנותק מהמציאות ושאינו אחראי למעשיו נא עזור לי לעזור לבני כמה שיותר מהר אני חסרת אונים ואשמח לתשובה כמה שיותר מהירה מודה לך מאוד

שלום רב כפי שעולה מתאוריך מצבו של בנך אינו טוב. אם בנך מהווה סכנה לעצמו או לסובבים אותו יש לפנות לפסיכיאטר האחרון שטיפל בו והוא ישקול את הטיפול הראוי (ישנה אפשרות גם לשקול טיפול כפיוי).

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית