שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

21/02/2010 | 09:24 | מאת: .

שלום לכם, אני הולכת באופן פרטי לטיפול כבר כמעט שנתיים. יש לי הפרעה דיסוציאטיבית כלשהי, לא ידעתי זאת עד שנתקלתי במקרה במידע על ההפרעה הזו (חשבתי שאני יחידה במיני והגדרתי את עצמי כמכורה למצבי טראנס וחלומות בהקיץ שאינם קשורים ספציפית בי אלא בדמויות מדמויות שונות, שם קצת ארוך...מידי פעם היו נסיונות גמילה) כששאלתי את המטפל מה הוא חושב/יודע ניסה להתחמק אמר שזה לא משנה וכו'.., א"כ הודה שמדובר בהפרעה אך לא הסכים לפרט, גם לדעתי זה לא משנה כל כך, אם כי חוסר הכנות/יושר שלו לא היה במקומו לדעתי. האם במקרים שלמטפל ישנה אבחנה לגבי המטופל ,קיימת חובת דיווח או שזה נתון לשיקול דעתו של הפסיכולוג?

23/02/2010 | 22:41 | מאת: דניאלה

יש לך זכות להתבונן ברשומה הרפואית מתוקף חוק זכויות החולה. במידה ואין הצדקה מקצועית לסרוב- את רשאית לפנות לוועדת האתיקה.

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית