חשש להרג ברשלנות של אמי החולה מאבי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

08/02/2010 | 12:17 | מאת: עינת

שלום לאילן טל ולילך אדרת-נבט . בתאריך 10.12.2009 בשעת ליילה מאוחרת , אמי נפטרה בפתאומיות מבצקת ריאות קשה . בעת האירוע , כאשר אמי היתה מחוסרת נשימה , ירדתי למטה כדי לפתוח את שער הבניין לצוות מד''א ( שגם הוא התרשל ואחר איחור קריטי של יותר מ-10 דק' , סניף מד''א הינו מרחק רחוב אחד בלבד ממקום מגוריי ) , כאשר עליתי בחזרה הביתה , ראיתי את אימי כבר ללא רוח חיים ( צוות מד''א עדיין לא הגיע ) ואז אבי אמר לי שהיא קיבלה מכה בראש מהקיר שצמוד למיטה . כאשר שאלתי את אבי מדוע לא תמך בראשה של אימי כדי שלא תקבל מכה בראשה , הוא שתק... כאשר מד''א סוף סוף באו לביתנו , לא נותר להם אלא לקבוע את מותה של אמי. למרות שהפארמדיק של מד''א שלל את פגיעת הראש כגורם למוות , אני עדיין לא שקטה . עליי להוסיף עובדה חשובה , שהיחסים בין הוריי תמיד היו מעורערים ועויינים ואבי בעצמו עבר פגוע ראש כתוצאה מתאונת עבודה שעבר לפני 25 שנה כאשר עבד בתעשייה הצבאית. אבי עבר C.T ראש לפני יותר מחצי שנה , אולם לא נראו ממצאים פתולוגיים קשים דיים כדי לחייבו בטיפול פסיכאטרי . בתודה , עינת

ראשית, אני משתתף בצערך. לצערנו איננו יכולים לסייע לך בשאלה, אנו ממליצים לך לפנות ליעוץ משפטי או לחוקר משטרתי

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית