סיכום טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

האם פסיכיאטר חייב לתת סיכום טיפול או שהוא יכול להסתפק במתן העתק של הרשומה הרפואית? האם אני יכול לתבוע ממנו את סיכום הטיפול במקרה שמסרב בהנחה שכל אדם רשאי לקבל סיכום מחלה? תודה.

אלירן שלום עד כמה שידוע לי סיכום טיפול שלא במסגרת ציבורית בד"כ כרוך בתשלום. הפסיכיאטר יכול לסרב לבצע סיכום טיפול שכזה ובמקרה זה לתת לך העתק של הרשומה הרפואית. כל טוב

02/12/2009 | 20:16 | מאת: אלירן

תודה על תשובתך. אבל מדוע אתית אין לי זכות לקבל את הסיכום, הרי בתור מקבל שרות ששילם ממיטב כספו על הטיפול יש לי זכות לדעת מה נעשה! והרשומה הרפואית כפי שנבחנה- דלה ואין בה שום מידע שמתאר בעצם שום דבר. האם זה לא נוהל מקובל לקבל סיכום טיפול?

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית