לפני פגישה עם שרות מבחן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

05/02/2010 | 09:17 | מאת: אלון

שלום, קראתי כאן שניתן לקבל כאן מידע לגבי שרות מבחן. אני צריך להגיע בשבוע שעבר לפגישה עם קצינת מבחן. זו פעם ראשונה שלי. השאלה שלי היא האם יש מסמכים שאני צריך להביא איתי?

אלון שלום, המסמכים שכדאי שתביא איתך לפגישה הם מסמכים המעידים על השכלה, שירות צבאי, תעסוקה (אם יש המלצות ממעסיקים קודמים או נוכחי). אם יש בעיה רפואית כלשהי רצוי להביא מסמכים מתאימים. בנוסף, אם אתה נמצא או שהיית בטיול פסיכולוגי/פסיכיאטרי פמסגרת פרטית או ציבורית רצוי להצטייד במסמך מתאים בהצלחה לילך

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית