צריך עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

01/02/2010 | 21:14 | מאת: ניר

שלום דוקטור לפני כמה חודשים היה לי התנסות בסם מסוג lcd "חברים" שלי לא אמרו לי ששמו לי אותו בחשיש מאז אני מרגיש מוזר ופחדים עכשיו השגתי כדור לוריון שעוזר לי מאוד אבל בלילה כמעט כול לילה אני רואה את עצמי ישן יעני המוח ער אבל הגוף ישן זה נשמע מצחיק אם יש תרופה למצב שאני נמצא בו ואיך מטפלים בדבר כזה זה יחלוף לי אם הזמן תעוזר לי בבקשה דוקטור תודה :ניר

תוצאות של שימוש בסמים לעיתים עלולות להגמר באסון, אסור לטפל בזה דרך האנטרנט אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר, לשתף אותו בתחושותך ולהחליט על טיפול בהמשך

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית