שימוש בגראס רפואי לטיפול בבעיית שינה קשה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

19/01/2010 | 12:04 | מאת: יאיר

קרוב מישפחה שלי לא מצליח כמעט לישון מיזה שנים, לפיעמים יושן כשעתיים וליפעמים כלל לא. תהליך זה הינו מגיל ההיתבגרות ועד היום שהינו בגיל כ-24. ליפני כשנתיים לקח הבחור סטרואידים וחומרים לניפוח וחיטוב הגוף . דבר שיצר אצלו תופעות של מין מוגבר ואובססיבי.בזמן זה החל להיות מאובחן אצל פסיכייטרים למציאת וטיפול בהיתנהגותו חלקם איבחנו אותו כסכיזופרן וחלקם לא איבחנוהו כסכיזופרן למרות שידעו שאובחן כסכיזופרן אבל לא ידעו להגדיר את היתנהגותו אבל לא בטוח שידעו שלקח את הסטרואידים היום הוא מטופל עיי זריקות אנטי פסיכוטיות ולמעשה הוא מת מהלך שאלתי היא נובעת מהלוגיקה שהבעייה מתחילה מבעיית חוסר שינה בפרקי זמן ארוכים שיכולים ליגרום לכולנו או להעלות מעל לפני השטח בעיות פסיכיתטריות אצל כולנו. והאיבחון שנעשה לו היה כשברקע צרך סטרואידים אסורים. שאלתי האם ישנם רופאים הנעזרים במריחואנה רפואית לטיפול בהפרעות שינה קשות וזה מיתוך ידיעתי שמרכיב הHTC-שבגראס הינו מתנה של הטבע שלא נחקרה מספיק. ובהנחה שאני טועה ואכן הבחור סכיזופרו באם ישנה השפעה שלילית מוכחת לא הפיכה עקב השימוש בגראס . מה שבטוח הנזק הנפשי והגופני עקב הטיפולים שהינו מקבל היום לדעתי גדולים מאוד ביחס לתופעות לוואי אם קיימות בגראס. ואם כן אם אפשר לקבל שם וכתובת הקליניקות של רופאים אלה

20/01/2010 | 20:31 | מאת: נעמה

שלום יאיר, למיטב ידיעתי גראס כמו מריחואנה מחמירים תופעות פסיכוטיות- כך שאולי האיש ירוויח משהו אך יפסיד משהו אחר ומשמעותי.

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית