יפוי כח

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

15/01/2010 | 07:27 | מאת: דנה

בן משפחה בעל נכות נפשית, ללא אפוט' ביקר במרכז קהילתי של בריאות הנפש,אחת העובדות החתימה אותו על יפוי כח כביכול לטובת הביטוח הלאומי על מנת שתוכל לסדר לו סל שיקום.עברו מספר חודשים וביקשתי מימנה שתחזיר בדאר את המקור.היא טוענת ששלחה אך לא בגיע אלינו מה עושים?

שלום רב יפוי הכוח הנ"ל הוא רק לצורך קבלת טפסים מן הביטוח ולמיטב ידיעתי אינו תקף מעבר לכך. בקרי אותה במרפאה, אם אינך בטוחה, אך לא הייתי חושש. בברכה, ד"ר אילן טל

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית