תביעה שנקטעה בטרם עת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

13/01/2010 | 17:37 | מאת: עלמה

שלום, האם תביעה על רשלנות רפואית שהתחילה ע"י הנפגע עצמו יכולה להמשיך ולהתבצע ע"י בני משפחתו של הנפגע גם בוועדת מקצועות הרפואה וגם בבית משפט אזרחי אע"פ שהנפגע כבר איננו? ואם כן איך מתייחסת המערכת הרפואית והמשפטית לכך מבחינת חומרת העונש והפיצוי? האם מקלים ראש יותר כאשר מדובר בנפגע שאיננו בין החיים?

שלום רב זוהי שאלה משפטית הקשורה לרשלנות רפואית ולא לבריאות הנפש. הייתי מתייעץ עם עו"ד המתעסק ברשלנות. בברכה ד"ר אילן טל

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית