מינוי אופוטרופוס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

09/01/2010 | 12:34 | מאת: יוסי

שלום , נדרש מינוי אופוטרופוס לאישה נשואה ללא ילדים. איך התהליך מתבצע ? למי יש עדיפות המינוי ? לבעל או להורי האישה ? אם הבעל מעוניין להיות אופטרופוס יחיד וההורים מתעקשים להיות שותפים, מה הדין ? תודה

השלב הראשון הינו חו"ד פסיכיאטרית לאפוטרופסות ע"מ לבדוק האם אכן יש צורך במינוי אפוטרופוס. אין כללים לגבי מי אמור להיות ממונה כאפוטרופוס. אם אין לבעל בעיות סביר להניח שבית המשפט יעדיף אותו. כך או אחרת יש להתייעץ עם עוך דין

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית