בדיקת פרופסור\מומחה של בית משפט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

15/12/2010 | 22:47 | מאת: מציק לי

אבי ערך בדיקה פסיכוקוגנטיבית ובסופה החליט הפרופפסור כי אבי כשיר השאלה הנשאלת מאחר ואבי ענה לתשובות הפסיכיאטר קבע הרופא כי מבין את השאלות וענה עליהם אך מי שמכיר את התשובות יודע כי אבי משקר או לא מודע למה שהוא חתם ועשה . האם ישנה דרך משפטית להביא זאת לידיעת הפרופסור כי התשובות אינם עולות בקנה אחד עם המציאות או שיש לברר זאת בבית משפט. או שלא מבין כלל את ההבדל בין צוואה למתנה כיצד עליי לנהוג אנא תן לי ייעוץ

שלום רב, יש להסביר זאת לעורך הדין והוא יטען זאת בפני השופט. בברכה, ד"ר אילן טל www.medical-opinion.co.il

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית