אחרי חודש אשפוז נמצאתי כבעלת הפרעת אישיות גבולית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

10/09/2010 | 01:30 | מאת: מרי

כעת נמצאת בעבוד שווק /מכירות בדוכנים של עמותת שכולו טוב.אישרו לי סל שיקום של/מטעם משרד הבריאות,מכריחים אותי להיות בטיפול של עוסי"ת מאנוש וגם שתבוא אליי אם בית שתשגיח או תתן לי הוראות איך לנקות. אין לי שום אמון בעובדת הסוציאלית .אני ממש לא מעונינת לשוחח איתה ואני לא מעונינת שהאם בית תבוא אליי.כרגע כופים עליי לבוא פעם בחודש לעוסי"ת וזה עד עכשיו היה מונולוג שלי. והאם בית לא עוזרת לע פיזית בכלום.כך שדירתי מלוכלכת כל הזמן.אני חושבת שכל הטיפולים הנפשיים שהייתי בהם עד היום רק הרסו לי את החיים.כשאני שואלת את העוסי"ת למה אני מחויבת מבחינה חוקית כדי להמשיך ולהיות זכאית לסל שיקום היא מתעלמת משאלתי.ואני מרגישה שהיא בהתעלמותה משאלה זו ואחרות עושה עליי מניפולציות כלומר עובדת עליי.שזה הניסיון הקבוע שלי עם פסיכולוגים ועוסי"ם.אנא תגיד לי בבקשה מה עליי לעשות כדי לגלות מה הם זכויותיי וחובותיי על פי חוק. או תואיל בטובך להפנותני לגורמים המתאימים.

שלום רב, ניתו לפנות למתאם הטיפול במשרד הבריאות. בברכה, ד"ר אילן טל www.medical-opinion.co.il

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית