מחפש את שלי...

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

24/07/2010 | 21:54 | מאת: אבי

שלום,השאלה שלי היא כזאת: הייתי מאושפז לפני 4 שנים במחלקה ג' בבאר יעקב ושמה הכרתי בחורה מדהימה בשם שלי, היה לנו קשר ממש טוב שם ואני רוצה להשיג את המספר שלה שוב...היה לי אותו אבל כבר לא דיברתי איתה שנה ועכשיו אני מגלה שאיבדתי את המספר שלה. עכשיו החלק החשוב הוא שבאשפוז עצמו לא יצרתי איתה איזשהו קשר מיני או זוגי למרות שמאוד רציתי אבל אני מבין עכשיו שזה היה בלתי אפשר בהתחשב במצב שלי היום שאני אחרי שיקום מלא וללא אשפוזים הגעתי למצב אידיאלי ואני מן הסתם רוצה להכיר בחורה אבל  במיוחד איתה הקשר שלי איתה היה כל כך עמוק ממש נקשרתי אליה ואני רוצה הפעם לדבר איתה על אפשרות של קשר זוגי בינינו. כל תגובה תתקבל בברכה,השאלה האמיתית היא איך אני משיג את המספר שלה? הדררך היחידה שעולה על דעתי זה דרך הבית חולים עצמו כי אני פשוט לא מוצא אותה בדרכים הרגילות.

שלום רב, לבית החולים כמובן אסור לתת פרטים על אנשים שנמצאים בטיפול ללא הסכמתם... מקווה שתשיג את משאלתך. בברכה, ד"ר אילן טל www.medical-opinion.co.il

26/07/2010 | 19:40 | מאת: אבי

ומה קורה אם זה עם הסכמתם,זאת אומרת הסכמתה של שלי? הם באמת יכולים ליצור איתה קשר בבקשתי ולבקש אם היא מסכימה לתת לי את המספר שלה שוב?

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית