אימי נפטרה מדום לב בבית חולים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

27/06/2010 | 23:13 | מאת: כ

לד"ר שלום אימי נפטרה בבית חולים פסיכאטרי מדום לב לפני שנתיים סבלה מסכיזופניה כל 10 שנים היתה נפילה לא נטלה את הכדורים אישפזנו אותה כדי שהם יאזנו אותה סבלה גם מלחץ דם גבוהה וסכרת איך אני יכולה לדעת שלא היתה רשלנות מצד הרופאים ואולי בגללם נפטרה מדום לב? בנתיחה של הגופה הרופאים טענו שהלב היה חלש האם יכול להיות שנתנו לה זריקה או התעללו בה וגרמו למותה? ניסו להחיותה ולא הועיל האם יש מצלמות בבתי חולים פסיכאטרי נמצא בנס ציונה יש לי יסורי מצפון שאשפזנו אותה בכפיה אשמח לתגובתכם תודה כ

מי שאמור לתת מענה לכך הוא עורך דין. בברכה דר אילן טל www.medical-opinion.co.il

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית