היכן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

15/06/2010 | 16:17 | מאת: אלי

מגישים תלונה על רשלנות של פסיכיאטר שאיננו חבר האיגוד הפסיכיאטרי? היכן מתקיימת וועדת אתיקה כזו?

16/06/2010 | 15:31 | מאת: אני כמוך

אני כמוך אלי, סבלתי שנים מרשלנות של פסיכיאטר וגם אני הייתי רוצה להגיש תלונה ואינני יודע כיצד מתקיימת ועדת אתיקה כזו. גם אני אשמח לתשובה.

18/06/2010 | 20:01 | מאת: אלי

לאחר סחבת ארוכה והגעה למקומות הלא נכונים הבנתי שתלונות נגד פסיכיאטרים טוב שיעשו בהר"י- ההסתדרות הרפואית. לא כדאי "באיגוד הפסיכיאטריה" כי גם זו אפשרות- כי האיגוד מגבה את חבריו. תפנה אליהם ורצוי עם חוות דעת. יש בגוף הזה משהו ניטרלייתר. ואם תשים לב בכל הפורומים בהם נמצאים פסיכיאטרים הם נמנעים לספק את התשובה המאוד בסיסית לאן לפנות- מתוך צורך בגיבוי אחד על השני. מציע לך להצטייד בעורך דין טוב ואחרי מיצוי הדין בועדת האתיקה ללכת לתביעה אזרחית- לא לפני. רבים מהם מתחמקים מעונש בגלל וועדות שמקילות במעשיהן. ראוי שמי שפגע ימצה את הדין גם מתוך מחויבות אזרחית. בהצלחה.

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית