נכות נפשית פסיכאטרית בביטוח לאומי ורישיון נהיגה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

12/05/2010 | 23:38 | מאת: ר

שלום עקב מחלה כרונית התפתחה גם בעיה נפשית של חרדה ודיכאון . פסיכיאטר הביא לי מכתב המלצה לביטוח לאומי שיקירו בי בנכות כללית על קרע נפשי פסיכאטרי ...האם זה יכול לגרום ללקיחת לפסילת רישיון הנהיגה שלי ? נכות נפשית בביטוח לאומי יכולה לפסול רישיון נהיגה ? איך זה הולך הודה להסבר

לא ניתן לדעת מהי השפעת הנכות הנפשית על רשיון הנהיגה. לעיתים אין השפעה כלל ולעיתים נקראים לבדיקה במכון הרפואי לבטיחות בדרכים. כל טוב

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית