פסיכולוגיה ומשפט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

26/04/2010 | 22:35 | מאת: אבי

שלום רב, אני כרגע נמצא בהליכים מול משרד הבטחון עקב מחלה שלדעתי נגרמה בעקבות שירותי הצבאי. ידוע לי שמשרד הבטחון אוסף את כל החומר הרפואי דרך קופ"ח, כמובן שאין לי בעיה ואני לא מסתיר כלום. בין השאר גם הייתי בטיפולים פסיכולוגיים דרך הקופה(טיפול שלא קשור למחלה ולא קשור לצבא) האם כשאוספים את החומר הזה זה אומר שפותחים גם את תוכן הטיפולים? מבקשים מהפסיכולוג לדעת מה היה מהות ותוכן הטיפול? (אני שואל כיוון שהיה מדובר בדברים אישיים ורגישים שאינם קשורים בכלל לנושא התביעה) מודה לכם מראש.

שלום לך ברגע שחתמתך למשרד הביטחון על טופס ויתור סודיות, המשמעות היא שיש לכם גישה לכל החומר כולל תכני השיחות. לבודקים יש זכות מלאה לקבל מידע מהטיפול גם לגבי מידע שנראה לך לא רלוונטי

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית