חוות דעת לצוואה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

05/12/2009 | 10:36 | מאת: שובל

שלום רב, ברצוני לדעת למה משמשת חוות דעת לצוואה והאם היא "מתקפת" את הצוואה כך שלא ניתן יהיה לערער עליה? האם צריך לשכור עו"ד עבור מהלך כזה או שניתן לעשות את המהלך עצמאית? תודה

07/12/2009 | 15:04 | מאת: לילך אדרת

שובל שלום חו"ד בודקת את כשירותו הנפשית של המצווה בעת עריכת הצוואה. מומלץ להיעזר בעורך דין על מנת שהתהליך יהיה שלם. חו"ד פסיכיאטרית זו יכולה לסייע, לתקף את הצוואה ולהפוך אותה למהימנה יותר. ברור שאי אפשר להבטיח 100% הצלחה אולם חו"ד תוכל לסייע במהימנות גבוהה יותר של הצוואה. כל טוב לילך

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית