פסול דין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה משפטית

22/03/2010 | 21:29 | מאת: אני

נפגעתי מבחור שהוא בהגדרתו פסול דין. מה המשמעות המשפטית לעניין באם אני אחליט להגיש תביעה בגין הונאה נגדו על מקרים חמורים מאוד כגון: ניצל את מצבי הדכאוני ולחץ עליי לבלוע כדורי הרגעה ושינה ללא מרשם רופא. לקח מימני כספים, החתים אותי על חוזים עבורו כמו עסקאות ניידים, שכירות וכו'.... עכשיו הוא נעלם ואני נשארתי חסרת כל ועם חור בכיס לעוד כמה שנים. הוא מתנער מהאחריות ועושה עצמו חולה ומנפנף בתעודת הפסול דין ובכך שיש לו אפוטרופוס ואין מה לפנות אליו. מה אני יכולה לעשות נגד זה. האם במילים אחרות הפשע משתלם??? - לפחות לאלו המוגדרים פסוליי דין.

אם הוא פסול דין אז סביר להניח שיש לו אפוטרופוס האחראי על ענייניו הכלכליים. לכן ניתן לפנות אליו. ממליץ לך להיעזר בעורך דין

מנהלי פורום פסיכיאטריה משפטית