SCL-70

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

23/07/2013 | 09:18 | מאת: חיפאי

לפני כשבוע נתתי בדיקות דם: התוצאה של בדיקת SCL-70 הייתה POSITIVE 2.4 והתוצאה של בדיקת ANTINUCLEAR Ab (ANA) הייתה POSITIVE. כמו כן ANA PATTERN הייתה NO PATTERNץ . שאר התוצאות כולל שקיעת דם יצאו תקינות (חוץ מהמוגלובין מסוכרר 7.5 וגלוקוז 133 (מאוזן תרופתית גלוקומין). מה המשמעות של התוצאות הללו? תודה

איך אדע מה משמעות בדיקות ללא אדם עם סיפור, רקע, מחלות, תרופות, תלונות, ממצאים בבדיקה גופנית, אבחנה קלינית........

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה