בילירובין מאוד גבוה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

16/07/2013 | 20:50 | מאת: רועי

היי, אני בן 21, כבר שנים שבבדיקות דם הבילירובין שלי מאוד גבוה. עשיתי לפני כמה ימים בדיקת דם והבילירובין שוב היה גבוה, 2.73, פי יותר משתיים מהערך המקסימלי. האם יש שם לתופעה הזאת? האם זה בכלל הגיוני? תודה רבה! אגב, דיברתי על הבילירובין total, גם הבילירובין direct מאוד גבוה...

אולי תסמונת ג'ילברט- תכונה גנטית ללא משמעות בריאותית בעצם. איני יודע עליך דבר- בריא? תרופות. מה עם אנזימי כבד. עשית US כבד? מה אומר הרופא המטפל שלך?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה