התעלפות

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

07/07/2013 | 15:05 | מאת: אר

לום דר בני בן 11 התעלף בבית רצנו אליו והוא שכב על הרצפה קיבל מכה בראש במצח אחרי 20 שניות התעורר מבולבל ובוכה הוא אמר שהרגיש סחרחורת לפני ובדרך למעלית שהוא בהליכה התעלף שוב על הידיים שלי. בבית חולים לא התרגשו ואמרו שזה קורה בגיל ההתבגרות עשו בדיקות דם וא.ג.ג יצא תקין ושלחו אותנו הביתה. אני בקשתי מהרופא משפחה גם אי.אי.גי. וגם הולטר לב הם אמרו שזה מיותר אבל בשבי ל שאני ירגע ד"ר האם יש עוד בדיקות שאלי לבצע לבני או לראות נירולוג או בדיקות דם מיוחדות (דאגתי בגלל שאח של אמא שלי היה סובל מאפילפסי) תודה מראש.

צריך לשמוע יותר מפורט מה עבר עליו בימים האחרונים וביום האירוע בפרט צריך לתשאל אתכם במפורט מה ראיתם בזמן האירוע בדרך כלל בגיל כזה אין צורך בבירור לב אם הבדיקה הגופנית ואקג תקינים לגבי EEG ייתכן ויש מקום ההחלטה על הבירור תלויה בסיפור מקרה מפורט+ בדיקה גופנית.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה