דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

07/07/2013 | 11:55 | מאת: דליה

שלום, יש לי דלקת בדרכי השתן. עקב כאבים עזים באזור הכליה ביצעתי גם בדיקות דם. ברצוני להבין את משמעות הבדיקות הללו, כי אם אני מבינה נכון - אם היה זיהום בכלות ולא רק רק כאב, היו רואים את זה בבדיקות הדם, ואחרת רק בשתן? ושאלה נוספת, מהם ניטריטים ועל מה מעידה המצאותם בשתן? דם: כ. לבנות: 9.2 המוגלובין: 11.9 טסיות:265 NA: 138 K:4 גלוקוזה:96 UREA:12 קריאטנין:0.7 שתן: כדוריות אדומות: 200 כדוריות לבנות: 70 חלבון:30 גלוקוז:0 אצטון:15 אורובילינוגן: 0.2 ניטריטים: -VE

.

07/07/2013 | 22:22 | מאת: דליה

אני יודעת שיש דלקת. אני אודה לתשובות לשאלות שהעליתי: אם היה זיהום בכלות ולא רק רק כאב, היו רואים את זה בבדיקות הדם, ואם זה רק בשלפוחית אז רואים זיהום רק בשתן?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה