תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

02/07/2013 | 21:20 | מאת: משה

שלום אני בן 40 ועשיתי השבוע בדיקות דם (אני מבצע בדיקות בערך אחת לשנתיים) וכרגיל ישנם ערכים שתמיד יוצאים אצלי גבוהים. Cholesterol 229; Triglycerides 262; HDL 37; LDL 140; Non HDL 192; GOT 41; GPT 70; GGT 71 כאמור הערכים הללו בעשר שנים האחרונות גבוהים, האם יש מקום לדאגה?

אם כבר 10 שנים יש לך ממצאים אלו, מן הסתם כבר היית אצל רופא המשפחה לדון על שומני הדם, על כבד שומני אם יש, עשית בדיקות דם לוירוסים, דנתם על תזונה, פעילות, משקל, עישון, צריכת אלכוהול וכד'. לא צריך לדאוג, צריך לפעול לתיקון מה שדורש תיקון לשם שמירה על הבריאות.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה