תוצאות בדיקות שתן

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

20/06/2013 | 17:28 | מאת: דוד

אתמול ביצעתי בדיקת שתן וקבלתי את התוצאות הבאות. NORMAL GLUCOSE - U STRIP NEG BILIRUBIN- U STRIP NEG KETONES- U STRIP 1.031 SPECIFIC GRAV-U STRI 6.0 PH- U STRIP mg/dl 10 PROTEIN- U STRIP NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP NEG ERYTHROCYTES-U STRIP NEG NITRITE- U STRIP .NEG LEUCOCYTES - U STRIP אני הבנתי שהפרוטאין בתחום התקין (פחות מ30). האם תוצאה תקינה לאחר 12 שעות צום (שתן בקר)

20/06/2013 | 18:27 | מאת: שמחוש....

למה אתה לא מציין את הסיבה שבגללה עשית בדיקת שתן ?

20/06/2013 | 18:39 | מאת: דוד

נשלחתי לבדיקה עקב כאב במפשעה. אחרי ניתוח בקע. בוצע אולטרהסאונד מפשעות (תקין). אולטרהסאונד דרכי שתן וכליות ( תקין).

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה