ירושלים

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

12/06/2013 | 10:11 | מאת: כוכי

שלום רב. מזה שלושה שבועות שיש לי כאבים בצד ימין של הגול הכאבים לא ממוקדים, עשיתי אולטרה סאלד ואין לי אבנים בכיס מרה ולא בכליות וכבד שומני מאוד, בבדיקות הדם קיבלתי תשובות ה- ggt ) - 92 מחוץ למסגרת וגם ast 41 הרופא לא מודאגת אבל אני מאוד, וגם חרדה הכאב כל היום לא עוזב אותי אלה עם אני לוקחת אופטלין, אני בת 60. אשמח לקבל יעוץ מה ולמי לפנות במידה הצורך. דרך אגב אני לא אוכלת מזה שבועיים לא בשר ולא מוצרי חלב. תודה מראש כוכי

לא כתבת מה מדאיג אותך- אולי אוכל להרגיע/ לעודד לברר מה קרה בחייך טרם תחילת הכאב? התחלת חדר כושר? מכונית חדשה? כסא חדש בעבודה? מה יש בבדיקה גופנית מה ברקע לגבי מחלות/ תרופות/ בעיות בריאות?

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה