עזרה- מציאת הבעיה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

08/06/2013 | 23:36 | מאת: ניקול

שלום, כבר תקופה שכל הזמן יש לי כאבי גרון חזקים וחולשה כללית בגוף ובטן רגישה, כואב לי מאוד הגרון בזמן בליעה של רוק. לפני כשבועיים הייתי בוולפסון בנוסף למה שציינתי למעלה גם עם דופק ממש מהיר (שעד עכשיו לא עובר ומדי פעם יש לי )ונתנו לי אנטיביוטיקה כי הראה לפי הבדיקות שיש לי דלקת וגם שיעול ממש חזק. יש לציין שהשיעול מאז לא עבר. בזמן האחרון כבר כמה חודשים שזה בא הולך וחוזר שוב. עשיתי בדיקות דם ויש כמה תוצאות שהרופא אמר שהן חריגות ארשום את העיקרים שהוא מתרכז בהם: Fe-Iron יצא 26 FOLIC ACID יצא 3.8 WBC-Leucocytes יצא 18.1 Lymphocytes יצא 10.8 (שאמר שמראה על דלקת) המשטח גרון יצא תקין, מראה שלילי. השיעול שלי לא מפסיק בעיקר כשאני מדברת וכשאני נושמת פנימה... ואני מאוד חלשה. מה אפשר לעשות? לא מוצאים היכן הדלקת וזה כבר מדאיג אותי, כי אני לא מרגישה טוב. ביום שישי הוא שלח אותי למוקד לעשות צילום סינוסים וצילום חזה ויצא תקין. מה ניתן לעשות? אשמח לייעוץ ומציאת פיתרון לבעיה. תודה רבה ושבוע טוב.

גיל? מצב בריאות? מחלות רקע? תרופות? אלרגיות? עישון? תעסוקה? זוגיות/ הורות? חשיפה לחולים? מה השתנה בחייך סמוך לתחילת החולי? אין משמעות לחלקיקי תשובות מעבדה, גם אם זה מה שהרופא שלך התרכז בו.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה