כולסטרול וטריגליצרידים גבוה אחי לידה

דיון מתוך פורום  בדיקות דם ומעבדה

04/06/2013 | 12:17 | מאת: מורן כהן

שלום, ילדתי לפני חודשיים (ניתוח קיסרי), ולפני 3 שבועות קיבלתי מחזור והתחלתי ליטול גלולות מליאן.אני לא מניקה. אתמול ביצעתי בדיקות דם, שהראו את התוצאות: Cholesterol - 203 Triglycerides - 182 HDL-Cholesterol - 52 Non-HDL Cholesterol - 151 LDL-Cholesterol - 114.3 Glucose (B) - 88 TSH - 4.17 יש לי היסטוריה משפחתית של כולסטרול וטריגליצרידים גבוהים בדם. בעבר היה חשד לתת פעילות בבלוטת התריס. האם הערכים גבוהים בגלל הלידה/הגלולות, או שמא עבר מסן מאז, ואני צריכה להיבדק או לקבל טיפול כלשהו? תודה רבה!

לא להסחף. שמירה על תזונה נבונה+ פעילות גופנית יומית+ חזרה למשקל תקין יחוללו פלאים בערכים.

מנהל פורום בדיקות דם ומעבדה